Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimarts, 9 d’agost del 2011

Reprenem la revista PARLEM-NE

En la seva 2ª Etapa, el Nº 14 de la revista PARLEM-NE, ja ha vist la llum, us farem arribar a la vostra llar un exemplar i conjuntament tambe neix la versió digital, mes dinàmica i ha on tothom pot opinar i dir la seva, el Bloc de PARLEM-NE FLIX.

Nova etapa
Iniciem una nova etapa del PARLEM-NE, full informatiu de Convergència i Unió de Flix.
Durant la legislatura del 1999 al 2003 el Grup Municipal de CiU va restar a l’oposició, fruit de la decisió del Grup Socialista amb majoria absoluta en aquell moment. Aquelles circumstàncies van determinar que durant aquell període CiU de Flix edités la revista PARLEM-NE, instrument aquest que es va utilitzar per transmetre el nostre parer envers l’acció de govern municipal d’aleshores, així com també les nostres propostes i alternatives.
La formació del Govern d’Unitat i del Govern de Consens en les dos posteriors legislatures, 2003-2007 i 2007-2011, en les que CiU va formar part, van propiciar la interrupció de la publicació d’aquesta revista, donat que enteníem que la pròpia acció de govern proporcionava els mecanismes necessaris per fer arribar el nostre pensament.
Ja han transcorregut uns dies des de que el passat onze de juny van prendre possessió dels seus càrrecs els regidors sorgits de les darreres eleccions municipals. Un acord polític establert entre el PSC-PSOE i ERC ha situat novament al grup de Convergència i Unió a l’oposició en el si de l’Ajuntament de Flix.
Res a dir a la legitimitat d’aquest acord, fruit de la imposició d’una condició establerta per uns i l’elecció de companys de viatge triada pels altres. Cadascú és ben lliure d’establir les seves preferències i condicions.
Estar situats a l’oposició política ens esperona encara més per treballar amb tota la passió i el rigor necessari per poder portar a terme les obligacions que, com a oposició hem adquirit: control del Govern i elaboració de propostes alternatives. Durant aquests quatre anys ens dedicarem  a fer una oposició constructiva, una oposició que proposarà alternatives, una oposició que voldrà ser lleial en els grans temes que afectin Flix i una oposició que qüestionarà tot allò que entenguem censurable o millorable.
Per tot això, i degut a aquestes circumstàncies, a fi de poder transmetre les nostres opinions i les nostres propostes tornem a editar aquesta revista Parlem-ne.
Treballem i treballarem per no desmerèixer la confiança que molts de vosaltres vàreu dipositar en nosaltres. Com sempre estem oberts a rebre tots els suggeriments que cregueu oportú fer-nos arribar. Esperem poder seguir comptant amb la vostra confiança. I ja ho sabeu, per a qualsevol cosa...Parlem-ne.n

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada