Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimarts, 13 de setembre del 2011

Festa Major...., on anem?


Les Festes Majors ja estan en el record. De ben segur que tothom s’ha fet una opinió personal i una valoració global de les mateixes.
En referència al tipus d’actes organitzats, cadascú tindrà la serva opinió en funció de les seves preferències i gustos, però molts dels comentaris escoltats durant aquestes festes eren sobre la convinença o no d’e celebrar actes similars a la mateixa hora.
Efectivament, i deixant de banda els Xofar´s,  s’han organitzat a la mateixa hora actes diferents: tot just a la meitat del Ball de Plaça començava els concerts de la plaça del Mercat, també al mateix temps començava la sessió de ball a la pista de La Unió Social. Resultat, deserció al ball de Plaça, i buido a la pista de la U. Social.
Tenint en compte que qui organitza i paga tots el actes és la mateixa entitat, l’ajuntament de Flix, pensem que potser seria millor no fer coincidir actes del mateix tipus a fi i efecte de no deixar deslluïts amb poca assistència de públic algun d’aquest actes
Un altra possibilitat, ajuntar en el mateix recinte de la pista de La Unió Social totes dues actuacions, com ja fa anys actuaven dos grups o dos orquestres, això si, a un preu popular, i així poder ajuntar preferències i gent en el mateix recinte, ja se sap que quan en algun event hi ha força gent aquest és sinònim d’èxit.
I la darrera possibilitat, tenint en compte l’actual situació econòmica i les dimensions de la nostra població, contemplaria suprimir l’actuació de la plaça del Mercat. Aquesta seria, sens dubte, la més dolorosa i antipopular de les alternatives, però, penseu que pot ser necessària?, quina de les altres alternatives penseu que ens convindria més?


3 comentaris:

  1. Quin desastre de Festes, tot a la mateixa hora en cuatre llocs diferents, no s'ha donat compte el Sr Ramón Sabaté que no tenim tanta població per omplir-ho tot, no es millor concentrar en un punt tot i portar millor orquesta, millor espestacles i tota la gent al mateix lloc, i no parlesim dels Xofars, en fí "lo mismo de lo mismo" i aixo a lo que invite es ha no surtir de casa per Festes.

    ResponElimina
  2. Content de veure que les vostres aportacions estan escrites amb respecte, aportant la vostra opinió, sense crispacions. Aquesta és l'oposició que volem. Si haguessiu actuat així durant la campanya, "otro gallo cantaría".

    Josep A.

    ResponElimina
  3. El Sr Marc Mur en declaracions a Radio Flix va explicar que les Festes habien retallat el presupost del any anterior en 60000€ que es una cifra important.
    Pero crec que no es suficient. crec que podiem haber retallat mes cales i aprofitar mes totes les actuacions, espectacles i demes eventos per invertils en moltes mes coses, mes importants que les Festes.

    ResponElimina