Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimecres, 19 de març del 2014

L'alcalde de Flix i els regidors socialistes abandonen el PSC


L'alcalde de Flix i els regidors socialistes abandonen el PSC

El grup municipal socialista de la localitat desapareixerà i els seus membres passaran al grup no adscrit per discrepàncies amb la direcció del partit




El president de la Generalitat, Artur Mas, i l'alcalde de Flix, Marc Mur.

 
EL PERIÓDICO / Barcelona
DIMARTS, 18 DE MARÇ DEL 2014 - 20.33 H

Marc Mur, alcalde fins ara del grup socialista a Flix (Ribera d'Ebre), ha anunciat que abandona el PSC juntament amb els quatre regidors socialistes que té el municipi. La marxa de regidors es farà oficial en el ple que se celebrarà dijous que ve.
El socialista ja va anunciar que no es tornaria a presentar a unes eleccions municipals amb les sigles del PSC. A més, dilluns passat, els cinc regidors socialistes van fer un escrit --que van entregar al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Flix-- on comunicaven les raons per passar-se al grup no adscrit i abandonar el PSC.
En l'escrit han manifestat que "el PSC d'avui no és el PSC al qual nosaltres ens vam comprometre a representar al municipi. Ara el PSC està girant l'esquena a tots els ciutadans de Catalunya que creuen en el dret a decidir i volen exercir el dret a votar".
L'alcalde de Flix ha afirmat que "es pot dir que a partir de dijous l'agrupació del PSC al municipi deixarà d'existir, i espera que els militants del poble el segueixin les pròximes setmanes". La situació, en paraules de Mur, és que "no és res nou", ja que, segons ha assegurat, "la distància entre els regidors i militants de Flix respecte a la direcció ha anat augmentant". L'alcalde ha sentenciat que "les accions que nosaltres emprenem des de l'ajuntament van per una banda i la política del PSC actual, per una altra".


http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/alcalde-flix-regidors-socialistes-abandonen-psc-3198334

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada