Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dissabte, 3 de maig del 2014

Èxit d'assistència i participació a la XXIX Festa de la Gent Gran

Èxit d'assistència i participació a la XXIX Festa de la Gent Gran





Ajuntament de Flix
Durant la jornada d'ahir, festivitat del Primer de Maig, Flix va viure la XXIX Festa de la Gent Gran. En general va ser un èxit tant pel que fa a l'organització com a l'assistència i participació en els diversos actes.
Al matí, la plaça de l'Ermita es va omplir amb mes de 200 persones per tal de participar a l´esmorzar que cada any organitza la Comissió de Festes de l´Ajuntament de Flix. Allí ja es va poder veure col·laborant amb la Comissió les pubilles i els hereus de la propera Festa Major. Després de l'esmorzar es féu una missa a l'ermita i, abans de marxar, es van ballar sardanes i la Jota de Flix.
A la tarda la Llar de Jubilats es va omplir de gom a gom amb mes de 250 persones per tal de participar en l´acte d´homenatge a  Benigne Corbella i Anna Rodes i al berenar i festa que cada any clou aquesta celebració. Durant l´acte van dirigir unes paraules als assistents el president de la Llar dels Jubilats, Josep Maria Fernández, i l'Alcalde de Flix, Marc Mur. També es féu el lliurament del premi a la persona guanyadora de la mostra de pastissos -Gemma Fauquer-, i es realitzà un sorteig entre tots els presents. Finalment, hi hagué el ball amenitzat pel Duet Diamants que estigué fora animat i que s'allargà fins a primera hora del vespre.


A la imatge superior, participants a la festa a la plaça de l'Ermita fent cua per recollir l'esmorzar;
a la imatge inferior,un instant del ball a la Llar dels Jubilats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada