Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dissabte, 18 d’abril del 2015

Let’s Clean Up Europe 2015



Després de l'èxit de l'any passat gràcies als voluntaris que van col·laborar, Flix se'n afegeix a la jornada anual "“Let’s Clean Up Europe 2015”, una jornada   Europea  per netejar el teu entorn.

Fem que aquesta jornada de neteja sigui una Festa per netejar la nostra Població.

Ho celebrarem  el 9 de maig a les 9 del matí i ens trobarem al costat de l'estelada.

Per inscriure't es tant fàcil com trucar o passar pel l'ajuntament. 

Us convido a participar, 

quantes més persones siguem,

 més territori podrem netejar.

 Fem que Flix llueixi bonic i net.


                                                        Sergi Fernàndez Estopà
                                Regidor Serveis Públics de l'ajuntament de Flix
Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.
Un moviment europeu
En els darrers anys, s’han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. El Clean-Up Day europeu, “Let’s Clean Up Europe!” vol aplegar les iniciatives locals en un únic esdeveniment que tindrà lloc el mateix dia a tot Europa; el seu objectiu és animar i arribar al màxim nombre possible de ciutadans europeus. La Jornada de neteja europea o Clean-Up Day europeu se celebrarà el 8-10 de maig de 2015.
Els participants del “Lets Clean Up Europe!”, que col-laboren en mantenir net el seu entorn, poden comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’aboquen en el seu barri o municipi.
L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent.

http://www.ewwr.eu/ca/take_part/lets-clean-up-europe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada