Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dissabte, 24 de novembre del 2012

Acte final de Campanya al Palau Sant Jordi



 
 
 
 
President Mas: "El món ens està mirant i diumenge, a les urnes, hem de mostrar que som un sol poble en marxa"
 
 

Davant les 18.000 persones que han omplert el Palau Sant Jordi de Barcelona, el president Artur Mas ha dit que aquest diumenge “hem de mostrat que som un sol poble, d’orígens molt diversos, que està en marxa. Un poble que no vol ser intimidat i sinó escoltat i respectat”. I donar aquest missatge és molt important perquè, ha advertit el president, “el món ens està observant” i ho està fent “perquè hi ha un poble que aspira a la seva llibertat”.
Unes aspiracions que si avui són possible és perquè durant segles “hi ha hagut gent amb profundes conviccions de país i que hi ha deixat la pell però que ha aconseguit que el país seguís viu”. I és que tal i com ha recordat el president “entre les runes del Born i la modernitat del Palau Sant Jordi, hi ha tres segles d’història amb un fil roig que els uneix”.
 




Militants i simpatitzants de Flix que van voler recolzar al President Mas en l'acte de final de campanya al Palau Sant Jordi.



 
 
A dos dies de les eleccions, el president ha reclamat un cop més “una gran majoria en la línia clara del dret a decidir” i ha volgut deixar clar que “aquest no és el projecte d’una persona, un partit, un govern o un Parlament, sinó de tot un país”.

 
  Davant la campanya “bruta” que ha centrat part de la campanya electoral, el president també ha volgut advertir a l’Estat espanyol que “com més demagògia facin més democràcia i més crits de llibertat es trobaran”. I ha indicat que els catalans, passi el que passi, “seguirem amb el nostre esperit constructiu”. El president ha lamentat que durant anys “l’Estat ha confós les ganes d’ajudar de Catalunya amb una espècie de vassallatge i, nosaltres no som vassalls de l’Estat. I han confós la cultura del pacte i el diàleg amb actitud conformista”.




 

3 comentaris:

  1. Les coses no han sortit com esperàveu. Ara toca treballar tos junts amb un únic objectiu:
    INDEPENDÈNCIA

    ResponElimina
  2. Quina vergonya, el nostre president no va aconseguir la majoria sobiranista que necessitavem els catalans per iniciar el camí cap a l'estat propi.
    Vam perdre una gran oportunitat i espero que no sigui la única.
    ERC no vol entrar al govern amb CiU, això és de cobards i de bojos, ens fan perdre un temps molt valuós, potser no saben que per poder fer polítiques socials, primer hem d'aconseguir l'objectiu que ens farà lliures per decidir que i com volem o podem viure a Catalunya.

    ResponElimina
  3. Resulta que la posició d'ERC d'ara, és la que CiU ha mantingut des de sempre, amb la majoria dels governs de Madrid. però ara són uns covards i uns bojos.... Quins collons! Jo hi confio!!

    ResponElimina