Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dissabte, 10 d’agost del 2013

Mas posa d'exemple el govern d'unitat de Flix per insistir en la crida a la unitat política a Catalunya


Mas posa d'exemple el govern d'unitat de Flix per insistir en la crida a la unitat política a Catalunya

Publicat per Gustau Moreno Pérez el dia 10 d’agost de 2013 | 10.8.13

FLIX (Ribera d'Ebre).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha insistit aquest divendres en la necessitat de "sumar esforços" per part de totes les formacions polítiques per poder afrontar les dificultats que viu Catalunya. En aquest sentit, Mas ha posat com exemple el govern d'unitat del consistori de Flix, format per PSC, ERC i CiU, en la visita que hi ha fet aquest divendres a la tarda. El president ha insistit en què el context requereix que els partits polítics catalans sàpiguen apartar les seues diferències per poder gestionar els problemes pensant "en el bé comú i l'interès general". "No es tracta que hi hagi unanimitat de pensament, però si homogeneïtat per sumar esforços en moments especialment difícils", ha demanat.

El president de la Generalitat ha ressaltat l'exemple que han donat el regidors de l'Ajuntament de Flix, a la Ribera d'Ebre, que van apostar per la formació d'un govern d'unitat, amb PSC, ERC i CiU, per poder afrontar la crisi de l'ERO de l'empresa química Ercros. Malgrat les diferències que puguin existir entre les formacions polítiques, el president ha insistit que aquestes s'han de deixar de banda en "moments delicats" com els que s'han viscut a Flix o com els que s'estan vivint a Catalunya.

Mas ha lamentat que, malgrat haver-ho reclamat en diverses ocasions, com ha tornat a fer aquest divendres, no hi ha hagut avenços pel que fa a aquesta unitat política que es reclama a nivell parlamentari. "He intentat fer una crida a nivell de Catalunya però de moment no m'he n'he sortit", ha lamentat. El president ha fet broma advertint als regidors flixancos que caldrà que l'instrueixin per aconseguir-ho no se'n surt.

Tot i que el problema que ha afrontat el consistori de Flix era molt més concret, per a Mas "la suma dels problemes" que té el país és la justificació per fer aquest paral·lelisme i demanar una actuació conjunta de tots els partits. "A Catalunya anem sumant com podem però no acabem de sumar del tot des del punt de vista polític", ha lamentat el president. "Ho seguirem intentant perquè situacions tan compromeses i delicades exigeixen el màxim esforç en el sentit de sumar idees i voluntats", ha afegit.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada