Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimarts, 23 de desembre del 2014

#autoinculpacions9N




http://convergents.cat/noticies/no-te-sentit-portar-algu-als-tribunals-haver-posat-les-urnes

No té sentit portar algú als tribunals per haver posat les urnes

Per això donem suport a la campanya d'autoinculpacions massives de l'ANC, i els diputats de CiU s'han autoinculpat juntament amb centenars de ciutadans.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit la querella contra el president Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau per l'organització del procés participatiu del 9 de novembre. Respectem aquesta decisió però no l'entenem. Portar davant dels tribunals a 3 responsables polítics que compleixen un mandat democràtic de la ciutadania és inaudit dins el context de les democràcies europees. En paraules del coordinador general de Convergència, Josep Rull, ens genera "perplexitat i rebuig" i és una situació "gravíssima".

El govern català va actuar d'acord amb la llei
El 9-N va ser un acte de democràcia que el govern va organitzar operant conforme a la legalitat. L'actuació del president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d'Ensenyament mai pot ser un acte delictiu perquè va ser un acte democràtic i pacífic que es va desenvolupar d'acord amb la llei. Per tant, confiem i subratllem la seva actuació i la seva innocència.

Campanya d'autoinculpacions
Arran de l'acceptació a tràmit de la querella pel 9-N, l' Assemblea Nacional Catalana fomentaautoinculpacions massives als jutjats en solidaritat amb les autoritats polítiques afectades. Convergència dóna suport a a aquesta campanya i per això els diputats del grup parlamentari de CiU s'han autoinculpat aquest dimarts al matí al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
Trobareu més informació sobre la campanya en aquest web.



Cua de ciutadans al TSJC per autoinculpar-se pel 9-N

http://www.ara.cat/politica/querella-9-N-Artur_Mas_0_1271872919.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada