Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimecres, 10 de desembre del 2014

Grup de Natura Freixe, guanyador del premi Sirga d'Or 2014




Avui  al teatre La Llanterna de Móra d'Ebre el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i el CERE  han lliurat al Grup de Natura Freixe de Flix  el  premi Sirga d'Or 2014.

Joan Manel AlbiacPresident del Grup de Natura Freixe recollint el premi Sirga d'Or 2014

El premi Sirga d'Or va començar el seu camí l'any 1992, i se celebra bianualment  va néixer amb l'objectiu de premiar en cada edició  a la persona i entitat reprensentativa en  reconeixemen a la  tasca que han dut a terme a la Comarca de la Ribera d'Ebre i que ho organitza  conjuntament el Consell Comarcal i el Centre d'estudis de la Ribera d'Ebre (CERE).

 Aquest any els premi han recaigut a l'entitat Grup de Natura Freixe de Flix i  a la persona a la llevadora Pepita Grange de Mora d' Ebre.


A l'acte han assistit diverses personalitats de la nostra Comarca, entre altres el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre Jordi Jardí, i el president del CERE Josep Antoni Collazos,.



Joan Pinyol  i la  Pepita Grange
Joan Pinyol, J. Antoni Collazos i Jordi Jardí


També hem de destacar la presència del Sr. Joan Rigol que va ser  Senador, Conseller i President del Parlament de Catalunya, i actualment   President del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.


Jordi Jardí, Joan Rigol i Josep Manel Albiac









































Felicitem al Grup de Natura Freixe
 per aquest premi
 i per la feina que desenvolupa a la nostra població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada