Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

divendres, 1 de juny del 2012

"Els sense papers"


“ELS SENSE PAPERS”



Des de que poc temps desprès de posar-se en marxa el Pavelló Municipal d’Esports , el servei de bar ho ha vingut exercint sempre la mateixa persona. El Grup de CiU a l’Ajuntament ha rebut de diverses entitats suggeriments en el sentit de que seria adequat que alguna de les entitats que allí practiquen esport poguessin optar també a exercir el servei de bar, a semblança de el que fa la Joventut Esportivade Futbol en el Camp Municipal de la Ventonella. És per això que varem sol·licitar a l’Ajuntament, mitjançant instància, una còpia del contracte de prestació del servei del bar del Pavelló. Segons conversa amb l’Alcalde el dia 27 de febrer, aquest ens va comunicar que s’estava buscant aquest contracte i que quan el localitzessin ens farien arribar copia del mateix. A dia d’avui, 16 d’Abril, encara no s’ha localitzat el contracte.

Si això pot semblar símptoma de desori administratiu, el següent esdeveniment és pitjor.

Segons constata el propi Govern Municipal en acta de Junta de Govern del passat 10 de gener, el contracte de concessió del servei de la barca municipal va finalitzar el 14 de juliol de 2010 i sense que es signes cap més prorroga. És a dir, des de juliol de 2010 fins al 2 de gener d’aquest any, dia de l’enfonsament de la barca, s’ha estat prestant durant un any i mig un servei de pas de barca sense cap contracte administratiu que ho emparés, incomplint la llei que fa referència als contractes de les administracions públiques, decret legislatiu 2/2000 de 16 de juny.

No volem arribar a imaginar les greus conseqüències que aquest fet hagués comportat si durant aquest període la nostra barca hagués tingut algun greu accident.

Allò que diuen del paper mullat....



7 comentaris:

  1. Això pot quedar així? On són els jutges?

    ResponElimina
  2. Es una vergonya!!! Més d'un voldria portar el Bar del Pavelló ja esta bé el Monopoli que tenen montat.
    VERGONYOS, VERGONYOS, VERGONYOS, VERGONYOS, VERGONYOS.

    ResponElimina
  3. Sembla el joc de l'Oca, anem de sort en sort, que ningu es faci malt al parquet del Pavelló, que ningu s'ha fet malt a la barca, que cap dels treballadors d'aquestos sense papers tampoc es facin malt en hores de feina!!!!!!!!!
    S'han parat a pensar que la sort es pot acabar i si passa alguna cosa després tot seran lamentacions.

    ResponElimina
  4. El decret legislatiu 2/2000 està derogat. Actualitzeu-vos

    ResponElimina
  5. Pel que vostés estan dient la barca ha estat sense contacte durant 11 mesos, tot i que CiU estava en el govern i 5 mesos amb l'acutal govern municipal.....

    ResponElimina
  6. Sort que CIU està a l'oposició, perquè sinó el poble continuariem sense assabentar-nos del que està passant.
    Ja té feina ja, CIU! Això solament és començar.

    ResponElimina
  7. Anònim del 4 de juny a les 9:04, com sempre tirant pedres fora i no reconeixent les coses, ja és típic, el cas en qüestió és que aquest govern i el seu equip PSC i ERC que és el que actualment governa, ja porten fent i desfent mes 1 any i no han fet res, bé si que han fet, deixar passar el termini de cobro de les Plaques Solars es un bon exemple i així anem comptant.

    ResponElimina