Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

divendres, 20 de desembre del 2013

Bon Nadal i Feliç 2014


FELIÇ 2014

 

Aprofitar per desitjar un Bon Nadal i un Feliç Any Nou als lectors del nostre portal i demanar-los més esforç, treball, generositat i patriotisme per tal d’aconseguir una Catalunya sobirana, ja sé que no és massa correcte, però ara toca i no descobreixo res, perquè veus, més autoritzades que la meva, ens diuen que estem vivim uns moments històrics que molts dels nostres avantpassats pensaven que mai es farien realitat.

A tots els catalans se’ns presenta un any 2014 de molt treball, tant per als que volem tenir un estat propi, com per als que defensen unes altres alternatives. També estem segurs que passi el que passi al mes de novembre no serà el mateix que com fins ara.  Els que creiem que un futur millor per Catalunya amb la garantia de millorar l’estat del benestar passa per tenir un estat propi i no pel model autonòmic que s’ha vist inviable i que ens estan oferint des de l’Estat espanyol. La consulta és la millor eina que tenim per sortit de dubtes.

Tanmateix si volem que la nostra proposta de sobirania prosperi, s’han d’esvair temors, confusions, pors que constantment estan bombardejant als ciutadans catalans des dels partits jacobins de l’Estat espanyol
 
No s’ha de perdre cap vot del , per no haver-lo treballat. Doncs el resultat ha d’ésser important: una majoria àmplia i una abstenció baixa per tapar boques. Per això, us demano esforç i treball necessari per poder arribar a tots els ciutadans que tenen dubte, als simpatitzants de partits espanyolistes i, fins i tot, a aquells que mai han anat a votar.

Per obtenir una bona diferència del “” al conjunt de Catalunya. A Flix el “  hauria d’obtenir el 78% dels vots, difícil però possible. I, per això s’haurà de treballar força, bé, persuadint, amb rigor, coherència, compromís per explicar les raons de tenir l’estat propi. Tindrem un primer control amb les eleccions europees, en les que s’haurà de treballar l’abstenció. Uns bons resultats dels partits  del pacte per a la consulta i si aquests anessin tots plegats en una candidatura única, seria la cirereta del pastís que faria reflexionar a molts estats.

Un cop fetes aquestes reflexions, aprofiteu aquestes festes per agafar forces i us desitjo un:

  

BON

NADAL I QUE

EL 2014 CORRI

ASSENYALAT PELS

BONS PROPÒSITS DE

SALUT, PAU, AMOR, TREBALL

I SOBIRANIA!!

 

 
 
 
Ramon Sabaté Montagut

Cap local de CdC de Flix
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada