Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dilluns, 11 de març del 2013

Els treballadors de la central nuclear d'Ascó donen suport als de la fàbrica d'Ercros de Flix

Els treballadors de la central nuclear d'Ascó donen suport als de la fàbrica d'Ercros de Flix
dilluns, 11 de març de 2013 13:18
 
Ajuntament de Flix

En una reunió extraordinària celebrada el passat dia 7 de març, el comitè d'empresa d'ANAV de la central nuclear d'Ascó va acordar de forma unànime donar suport a tots els treballadors de la fàbrica d'Ercros i a la població de Flix, i tanmateix participar en totes les mobilitzacions que s'organitzin en rebuig de l'ERO. Per la seua banda, han convocat una concentració dins de les instal·lacions de la central nuclear dimecres vinent dia 13 de març, a les 12 del migdia, amb una aturada de 10 minuts durant la qual es llegirà un manifest de suport a l'aturada de l'ERO d'Ercros.
El text de la nota emesa pel comitè d'ANAV d'Ascó és el següent:
Un cop conegut l'ERO proposat per l'empresa Ercros a la població de Flix, segons el qual pretèn, usant les eines que ofereix l'última reforma laboral, l'acomiadament de més de 150 treballadors de l'empresa titular i altres tants acomiadaments de treballadors d'empreses subcontractades, el comitè d'empresa d'ANAV de la central nuclear d'Ascó reunit en convocatòria extraordinària, acorda de forma unànime:
- Realitzar una concentració dins les instal·lacions de CN Ascó el proper dimecres dia 13 a les 12:00 hores que sigui un reflex d'una aturada simbòlica de deu minuts, en la qual es llegirà un manifest de suport a l'aturada de l'ERO.
- Donar suport a totes les mobilitzacions convocades pels companys i companyes de la fàbrica d'Ercros de Flix, ja que l'aplicació d'aquest ERO comportarà, sens dubte, l'enfonsament de l'economia de Flix i el declivi de tota la comarca de la Ribera d'Ebre.
- Expressar la nostra rotunda oposició a l'actitud històrica de la direcció d'Ercros de reducció progressiva de les dotacions de plantilla de la fàbrica de Flix, posició que segurament té com a objectiu el tancament total de la factoria.
Donem suport a l'esforç del comitè d'empresa d'Ercros i de la població de Flix per aconseguir una negociació que porti aquest assumpte cap uns camins de diàleg i consens, els quals permetin una solució permanent a aquest problema.
Ascó a 7 de març de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada