Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

diumenge, 26 de maig del 2013

Conferencia d’en Jordi Turull



Discurs de presentació d’en Sergi Fernández
Un cop agraïen la presencia a l’acte als assistents, explica en deu punts, la conveniència de la campanya. “ Que passa a Catalunya? “ encetada pel partit  sigui motivant perquè a consulta al dret a decidir el futur de Catalunya, sigui tot un èxit.


 

Els punts de la seva intervenció van ser aquests 

1.- Com estem.
2.- El fons a on hem arribat.
3.- A quí pertoca adreçar el rumb del nostre país.
4.- Quin estat democràtic s’oposaria a que la seva gent pugui exercir el dret a decidir.
5.- Un estat sense projectes, com l’espanyol quin futur te.
6.- Un estat català si te projectes.
7.- El camí per arribar-hi no serà gents fàcil.
8.- Cal lluitat per aquest futur.  
9.- Missatges clars valents i contundents.1
10.-  No ens hem d’aturar ni fer cap pas enrere. .




 
Conferència d’en Jordi Turull
 
  
Per situar a l’auditori en el tema, fa referència als resultats de les eleccions al Parlament i quins son els dos requisits indispensables que posa la federació de CiU  als partits perquè es mullin i entrin al govern.  Un, Reconèixer la realitat i dos. Rarificar-se en el dret a decidir.
 
 
Per tal d’assolir els tres objectius  principals fixats de:
1.- Revifar l’economia del país.
2.- Mantenir l’estat del benestar
3.- Un veritable compromís a emprendre la consulta al dret a decidir.
Explica el perquè de la campanya, “ Que passa a Catalunya? “



 
 Amb molts números i exemples entenedors, fa un anàlisis minuciós de la situació econòmica actual de Catalunya, explicant els reiteratius incompliments de l’estat espanyol. Que obliga al govern aturar aquesta hemorràgia econòmica i  curar la ferida que la hemorràgia suposa . Per això les prioritats actuals del govern estan posades en: Augmentar la exportació. Donar una imatge al mon per captar inversió estrangera. Promocionar el turisme. I l’accés al Credit.
 

 

 

 
Amb exemples concrets fa una extensa explicació de la guerra bruta contra Catalunya, i personalitzats amb els seus dirigents amb l’objectiu de crear desconfiança en les institucions catalanes.

 

 


Acaba la seva explicació esperant que la consulta al dret a decidir sigui un èxit i que és molt important que sigui amb una majoria molt amplia




 

Resposta de Jordi Turull a les preguntes dels assistents a la conferencia

Contesta  amb arguments i exemples a les quatre preguntes formulades

Que passaria als jubilats si tinguéssim un estat propi.

Atacs a d la immersió lingüística.

Objectiu del dèficit

Superàvit del fons de pensions
 
Agraïment del cap local per la conferencia i per l’assistència a la reunió - sopar 

El Cap local agraeix la conferencia impartida i l’assistència al sopar amb la militància que aquets sopars tenen l’objectiu de motivar-los per aconseguir un bon resultat per la consulta al dret a decidir i millorar els resultats a les properes eleccions municipals. Per tan demana tot el suport del partit per aconseguir-ho

Agraeix també el suggeriment de  que sigui en Francs Homs   el proper conferenciant, ja cercarem el títol de la conferencia , i que ens acompanyi a la propera reunió – sopar amb la militància que tenim prevista per principis del mes de setembre

 
 







Discurs a la militància


Comenta que per els dirigents del partit no és cap inconvenient desplaçar-se arreu del país, al costat dels militants per pocs que siguin. Doncs l’actiu més important de CdC es la gent. al no tenir cap grup de pressió com mitjans econòmics, diaris, ràdios, etc  que ens donin suport. Així que la nostra força es la gent. El record d’aquestes trobades quan estan  al davant de la solitud del faristol del Parlament els hi dona força i convicció de que treballen i defensen Catalunya i a la seva gent.

Adreçant-se al grup municipal els hi demana que al davant de qualsevol inquietud, proposta, quimera, etc., facin arribar al grup parlamentari, esmenes, mocions perquè ho puguin debatre  resoldreu i anticipar-se als altres grups.

Per tanca la xerrada, reitera que Flix treballi per el objectius fixats i garanteix tots els suggeriments del grup municipal siguin tinguts en compte i que  serveixin per visualitzar davant del poble el suport del partit      




 Ramon Sabaté i Montagut
Cap local CdC a Flix
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada