Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

divendres, 3 de maig del 2013

Els regidors de CiU a Flix entren a l'equip de govern


Els regidors de CiU a Flix entren a l'equip de govern

El grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Flix -fins ara l'únic grup a l'oposició- ha passat a formar part de l'equip de govern juntament amb els grups del PSC i ERC. D'aquesta manera, Flix tornarà a tenir un govern d'unitat -com en la legislatura anterior- format pels onze regidors del consistori. Els tres regidors convergents assumiran les carteres d'Urbanisme, Serveis Públics i Governació.

Els tres regidors del grup de Convergència i Unió a Flix, fins ara l’únic grup a l’oposició, han passat a formar part de l’equip de govern en el ple municipal extraordinari i urgent que va tindre lloc dijous passat. D’aquesta manera, el govern municipal inclou els 11 regidors que formen el plenari de l’Ajuntament: 5 del PSC, 3 d’ERC i 3 de CiU. A partir d’ara, la portaveu convergent al ple, Montse Forcades, ocuparà la cartera d’Urbanisme, mentre que Sergi Fernández s’encarregarà de la regidoria de Serveis Públics i Josep A. Guiu es responsabilitzarà de Governació.

Segons fonts del consistori, la formació del nou govern de consens “respon a la voluntat d’establir un consens i sumar entre tots per aconseguir alternatives econòmiques al municipi”. Amb la incorporació dels regidors de CiU, es reedita la formació del govern “d’entesa” que es va produir al municipi la legislatura anteror, quan l’equip de govern estava format per 5 regidors d’ERC, 5 del PSC i 1 de CiU.

Per a després de la sessió plenària hi havia programada una conferència informativa, oberta al públic, sobre les obres de descontaminació del pantà de Flix a càrrec del director de l’obra, Marc Pujols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada