Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

diumenge, 26 de gener del 2014

Francesc Homs "Volem Votar"


Ahir  el Conseller Francesc Homs va visitar Flix i ens va explicar  les claus del procés d’independència en la conferencia "Volem Votar" que va tindre lloc a Ca Don Ventura ple d'assistents.




Va explicar que el Govern de la Generalitat, i també des del Parlament  s'estan complint els terminis previstos, que esgotaran tots i cadascun dels recursos que tenen a les seves mans  i que no tinguéssim cap dubte del  procés sobiranista, "Penseu que estem en un moment i en un procés que no  te marxa enrere , i el meu pronòstic es que votarem de una manera o de una altra, perquè es molt absurd i molt insensat dir que no podrem votar, si no es mouen es carregaran la democràcia a Espanya". Tal i com estan les cosses ara mateix no es sostenible en el temps.


  

Va demanar que tinguéssim fermesa i resistència en un procés que serà molt llarg i ple d'obstacles però  em de continuar treballant dia a dia i superar tots aquest obstacles, per que aquest  procés es democràtic i ens garanteix el dret a decidir. " Mols donen el procés per perdut,  difícil ho es,  però les coses son evolutives  i  la nostra capacitat de convicció, la nostra manera de fer com a Poble i com a  conjunt de  País,  si continuem fen com  ho em vingut fen ,  això es invencible".



Valorant la Convenció del PP que es celebra a Barcelona aquests dies creu que es un acte de campanya, iniciant la campanya del NO a Catalunya i que es  podria comparar en el  procés de Escòcia i del Govern Britànic,  però amb una diferència que sembla  que els del PP obliden  i es que  Govern Espanyol ens  diu que  aquí a Catalunya no es pot votar. "Això es un debat polític i democràtic i el final d'aquest debat  qui ha de decidir es el poble i el poble decideix votant, això es l'essència de  la democràcia".
 
 

En acabar  es va obrir un torn de preguntes per a  tots els assistents.
Un dels assistents desprès d'explicar que  havia llegit als mitjans de comunicació explicant  que la societat Catalana es fracturaria abans de aconseguir la independència i va preguntar es si el Govern treballava perquè això no passi. "El que ha de fer el govern es no caure en les provocacions, i en discursos incendiaris, pensem que el tresor mes gran de tots es la convivència social, no hi ha res que valgui mes que la convivència social , mèrit primer de la societat catalana i desprès del govern en uns altres àmbits, estem tips de pagar i que ens digin insolidaris, però no caurem en discursos incendiaris, aquest es el límit que te el nostre país, que es un límit que te un gran sentit humà i un gran sentit de grandesa".



J. Antoni Guiu - Ramon Sabaté - Francesc Homs - Sergi Fernàndez - Montse Forcades - Hèctor Roger


Francesc Homs - Hèctor Roger - Ramon Sabaté
 

Xavier Pallarès - Imma Joan - Sergi Fernàndez


Vera Talarn entrevistant al Francesc Homs per Radio Flix

Francesc Homs amablement va contestar a les preguntes de  la jove estudiant de la nostra Vila

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada