Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimarts, 21 d’octubre del 2014

9N un pas més cap la llibertat

9N un pas més cap la llibertat

CdC  el partit que juntament amb UdC dona suport al govern de la Generalitat del president Mas, Un cop trencat el pacte d’unitat, ens vam posar al costat del president, com no podia ser d’altra manera, i fent una crida a la militància per col·laborar amb tot allò que sigui necessari amb l’organització del Procés Participatiu del 9N. S’han superat els 20.000 voluntaris per els 700 punts de votació que poden garantir el govern, però s’ha treballat per ampliar els punts de votació per arribar als 920 ajuntaments que van donar suport al dret a decidir per tan és necessiten més voluntaris, que a hores d’ara que estic escrivint aquesta notificació em consta que ara som 23.800 voluntaris, però quants més millor, per atendre  als col·legis i les meses i amb la implicació del teixit associatiu del país, ha d’esser una enquesta que es pugui llegir i entendre a nivell internacional.

Executiu de la federacio de Terresde l'Ebre de CdC

L’òptim de la participació, que ens hauríem de posar, perquè fos un èxit el 9N, hauria d’esser semblant a les darreres autonòmiques, que van anar a votar 6.668.310 ( 67.76% ). I uns bons resultats haurien d’obtenir una quantitat de SI per sobre dels 2.000.000.  Per aproximar-nos a aquests objectius cal doncs una mobilització important, treballar amb fermesa, car hem de tenir en copte que hi haurà  menys punts de votació que havia el 2012 , i que molts partits han dit que no aniran a votar i altres encara dubten.  El voluntariat de Flix haurem de fer serveis de taxi per donar facilitats a tota aquella gent que no disposi mitjanats propis per desplaçar-se al institut, de moment l’únic punt de votació. Posarem tota l’audàcia i tota la intel·ligència per superar totes les dificultats que ens estan posant i perquè no perdem l’onada de il·lusió ens ha de portar a la consulta definitiva com seran unes eleccions
Al no disposar de llistes de cens per inscriure’ns, caldrà votar anant amb el DNI a inscriure’t,  que els farà el llistat a mà.
Per evitar duplicitats de vot nomes podran votar a la taula que  et marqui la direcció del DNI. Un llistat de carrers de cada poble assignarà la taula corresponent.
Fes-te Voluntari !!!

Ramon Sabaté Montagut , 20 d’octubre 2014




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada