Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimecres, 29 d’octubre del 2014

Tot a punt

a Tot a punt

Molta gent va dubtar en donar-nos el seu vot a les darreres autonòmiques quan el president Mas ens el va demanar. Un punt important del programa electoral era el compromís de celebrar unes votacions sobre el dret a decidir, durant la legislatura. CiU a diferencia d’altres partits, sempre ha complit els seus programes electorals, tan a les municipals, com autonòmiques, a les de l’estat i a les europees. Potser per ser un partit que sap de les dificultats per governar un país i ha de governar per tota la gent ha d’arribar, no pot fer demagògia. Per tan totes les propostes que posem als programes electorals han d’esser possibles, fiables, justes, equitatives i ha d’arribar a la menys afortunada. Afortunadament cada cop més els ciutadans ens mirem els programes i els hi fem un seguiment  per l’hora de tornar a les urnes. El president Mas està seguin fil per randa el compromís a l’hora de governar en solitari amb els recursos minvats per els incompliment de l’estatut   per part de l’estat   
President Mas i Joana Ortega

La capacitat d’organització de la societat civil catalana ha estat un exemple de civisme i participació que meravella a tanta gent del mon  . Això és pot afirmar quan el números  ho quantifiquen. 40.930 voluntaris de un cens de 5.400.000 persones organitzats en 6.695 meses dintre de 1.317 locals de 942 municipis de Catalunya dels 947. Demostrem que som un gran país i volem tenir els instruments per ocupar-nos de la gent a fons. Volem un país fer per tots i per a tots.

Salutació feixista al Parlament Catalunya
El PP des de la interferència i menyspreu titllant-lo fins i tot de joc infantil la Participació ciutadana del 9N2014. Deu ni do que davant d’aquesta petitesa hagi d’impugnar-lo perquè els hi solucioni el TC que és com tractar-los d’incompetents a més que es de covards que el poder Judicial faci els treballs que son  exclusivament dels polítics. Com que no s’atreveixin a que estudiïn els casos Acebes, Barcenas,Camps, Gürtel, Granados, etc. els mantenen entretinguts en impugnar els sentiments dels catalans.  Tanta provocació  portada fins i tot al Parlament de Catalunya  gent del Movimiento Cívico 12O, el dia de la fundació de la Falange Española per saludar als parlamentaris representats de la societat catalana de  manera feixista que caldrà pensar massa per saber quin grup parlamentari els ha convidat i acreditat. No seria gents estrany que hackers que puguin entrar als nostres correus i arxius informàtics.

 Tot això no ens pot acovardí, la participació del 9N ha d’estar modèlica, cívica i multitudinària per demostrar a l’estat espanyol i al mon sencer de la voluntat dels catalans. Ja està a la xarxa les llistes dels col·legis electorals, qui tingueu Internet entreu a la pagina web  participa.2014    per saber on heu d’anar a votar fi feu també les gestions per aquelles persones, amigues, veïnes, conegudes que no tenen Internet per imprimir-les la papereta. Per si de cas.   


Ramon Sabaté Montagut , 29 d’octubre  2014


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada