Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

diumenge, 2 de novembre del 2014

Amb fermesa i convençuts

Amb fermesa i convençuts

Enfilem la primera setmana de novembre amb la cara ben alta, l’operatiu 9-N, en marxa,i no afluixarem fins el final ,  al   igual  que les colleres castelleres,   volem tancar la campanya amb bons resultats, la nostra consulta que ja la tenim al carrer i està en les nostres mans que carreguem el castell amb l’esforç de la participació i fent pinya de tota la societat, el descarrega el castell   donarà pas a construir un nou país.

XXV Concurs de Castells (Tarragona-2014) Colla Jove Xiquets de Tarragona
Volem un nou país modern pròsper, transparent, igualitari i just socialment que respongui a les nostres necessitats, a les necessitats de les nostres empreses i a les del nostre territori, volem un país normal, amb eines d’Estat. Nosaltres seguim endavant, i tenim una oportunitat que no podem desaprofitar
Ni els abusos de poder ni el govern activant les clavegueres de l’estat per la teoria del ventilador d’escampar merda, contra institucions i personatges politics catalans, ni alguns diaris falsejant informacions per confondre i atemorí.  No han pogut contra la dignitat democràtica de Catalunya expressada repetidament i de diverses maneres el desig d’exercir el dret democràtic a votar sobre un futur polític com la garantia d’un futur millor per Catalunya. La nostra societat, cultura i les finances han de  respondre a les  necessitats d’un estat modern.
Penseu que quan des de Madrid el govern, l’oposició i els mitjans de comunicació parlen, no ho fan perquè els escoltéssim  els catalans, que també , però principalment ho fan per la resta de la gent de l’estat perquè no agafin exemple.
Que sigui un èxit només depèn de nosaltres. Participant i donant una llisó de civisme a tots aquells que ens estan observant, donarem un pas més cap la llibertat del poble


Ramon Sabaté Montagut , 2 de novembre 2014


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada