Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

divendres, 7 de novembre del 2014

Som-hi !! Votarem


Som-hi !!  Votarem


L’afluència de gent que va passar per la carpa del mercat a demanar paperetes per votar i  esperem que quedi petit  ca Don Ventura per assistir a la conferencia d’en Ferran Bel, alcalde de Tortosa i senador a Madrid perquè ens expliques de primera mà com tracten el tema català els senadors  de la resta de la península. M’ha omplert d’optimisme  per vaticinar una gran participació de ciutadans a les urnes.

La suma de moltes dones i homes, gent decidida, que perseguim el mateix anhel. La d’un Estat propi. Perquè és la garantia de l’Estat del benestar i com a nació mil·lenària ho ha de continuar sent doncs te una llengua, una cultura, institucions, només està garantida amb unes estructures d’Estat que se sentin com a pròpies.

El company Rull,  va deixar clar, que al darrera de les urnes hi haurà el Govern, en un exercici que no es de desobediència ni submissió, sinó de normalitat democràtica, que impulsat des del Govern assumirà totes les responsabilitats no traspassant-les a la gran quantitat de voluntaris de la societat civil que seran qui faran possible l’oportunitat de votar, per no comprometre als funcionaris de la Generalitat i això és un motiu d’optimisme, la cura de com s’ha tractat el tema, i com també és per mi com a convergent, ho és, la voluntat ferma del compliment del compromís electoral envers als ciutadans, del moment d’escollir el nostre propi destí
A Flix hi haurà quatre urnes distribuïdes de la seguen manera:

            4834 E                        des de   A      fins  Descarrega
            4835 D                        de Diaz          fins a Lopez
            4836 A                        de Loran        fins a Pujol
            4837 X                        de Querol       fins a la ZZ

La logística que va tenir que muntar  el Govern de La Generalitat per no poder disposar dels cens del poble, com podeu veure amb la distribució de urnes, ha fet impossible que és pogués habilitar  un local al centre del poble. Malgrat aquesta incomoditat, no podem desaprofitem aquesta votació perquè la força del poble a decidir lliurament i democràticament serà clau per decidir quina Catalunya volem i que tot el mon ha de conèixer quina és la voluntat del poble. S’Han desplaçat molts periodistes estrangers per seguir la diada. Apart de molts càrrecs electes de la UE vindran com observadors  i haurà una Comissió internacional que elaborarà un informe. El 9N2014 no deu d’esser una “xiquillada” com ho van voler desqualificar  des de Madrid, oi?   


Ramon Sabaté Montagut 7 de novembre 2014



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada