Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimecres, 5 de novembre del 2014

La darrera premsada

La darrera premsada


El padrí Guarin en temps de la verema, quan és feia el vi a casa,  abans d’anar a dormir, deia a la padrina Assumpta, vaig a esprémer una mica més la premsa manual que encara conservem. El premsat, deia ell, que era una operació molt important a l’hora obtenir el most d’alta qualitat que determinava el bon vi. Aquesta recta final cap l’èxit del 9N ens exigeix un esforç extra com la darrera exprimida que feia el padrí per garantir un bon resultat

Ni la bel·ligerància contra el procés participació ni els obstacles que ens posen, ni les amenaces,  no han de debilitar la mobilització per la consulta ans al contrari, ens ha d’esperonar per haver-nos sentit i ens dona més raons per marxar d’Espanya. A Madrid no entenen que la  democràcia i la llibertar és vota i no és veta.
A CdC estem orgullosos com a partit, d’haver portat a tant a prop  aquesta votació que ens ha de portar cap la independència. Sense pausa, cremant totes les etapes i entrebancs que hi ha i els afegits que ens sortiran, continuarem treballant per arribar a ser un Estat per disposar dels nostres recursos i poder prendre les nostres decisions. 

Estem preparats, 

Aquí  a Flix exprimirem les darreres hores en fer:

           Una marató de trucades als amics, parents i coneguts per fomentar la participació
Enganxat cartells
Demà al mercat donant paperetes per aquells que no en tinguin
Divendres amb la conferencia de Ferran Bel
Farem braç i mànigues que calgui perquè la participació sigui un èxit
Acompanyarem a la gent que ens ho demani a d’Institut per poder votar 



Ramon Sabaté Montagut 5 de novembre 2014





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada