Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dimarts, 18 de novembre del 2014

NO!! Senyor ministre

NO!! Senyor ministre


No, senyor Fernandez Diaz, a vostè no li està be tenir una portada al diari ABC amb el titular com el  que l’acompanya a la fotografia a tota portada. 
Des de els tres anys vostè a viscut a Barcelona, ha estudiat i ha viscut sempre de la política, ocupant càrrecs importants. 
Sap de ben segur com som els catalans.  
Aquesta portada és per denunciar-la per apologia a la violència. Em sap greu com catòlic que vostè membre del Opus Dei, que hauria de donar més exemple, se’n surti  de la doctrina cristiana que de ben segur no li va ensenyar el prior del convent de les Carmelites Descalces de Maluenca.

No ha d’haver fractura social per part dels partits que defensen una sobirania per la mal tractada Catalunya i menys que pugui haver risc de frustració independentista per generar en violència. Quan des del seu ministeri han passat per alt estos dies coses com:

     1,-  Els diners de l’alcalde Trias a l’estranger. No ha rebut cap explicació ni disculpa
     2.-  l’Atac cibernautic a serveis importants de la Generalitat, sobre tot al que afecta a la              sanitat
     3.- El seguiment per part de la policia nacional als fiscals de Catalunya supostament                 posicionats sobre el dret a decidir.
     4.- La indiscriminació entre un noi seguidor de la Penya Joventut de basquet de                          Badalona a Saragossa per portar una estelada i els militars que van cremar  una                  bandera catalana a la Costa Brava.

    
5.- Legalització d’un grup feixista el mateix dia que donaven ordre al ministeri fiscal que              denuncies al president Mas i al seu govern.

No seguiré, que ni hi ha un fart. I sap per què? Perquè no caurem en la provocació que vostè i els de la seva camada estan fent. Estem tan al tocar de la il·lusió de tenir un estat propi, tants anys esperant que no caurem al parany que ens posen. Hem de continuar donant un exemple de democràcia a tot el mon, que l’estem emmirallant que vostès els ha descol·locat.
Per acabar senyor Fernandez Diaz. Hi ha un refrany que diu. “ no és més net qui més neteja sinó ho és el qui menys  embruta “ Doncs. No embruti si us plau i ho faci saber als seus companys de govern    


                                                                        Ramon Sabaté Montagut 18 de novembre 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada