Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dijous, 23 d’octubre del 2014

A pas ferm

A pas ferm
Quan hi ha interessos  individuals de lideratge i de partit , normalment ja la tendència a barrejar quants més temes millor. I el pas del 9N al N9N, ha estat un exemple clar d’aquesta teoria, que s’ha fet evident amb la sortida del pacte sobiranista de ICV i la CUP,  quan precisament  és tracta d’anar cremant etapes a pas ferm, sense deixar cap tema sense resoldre. No dic que possiblement no és pugui anar més de pressa, però abans de fer un pas cal que el anterior el tinguéssim ben afermat per mantenir l’equilibri quan l’altre peu està a l’aire per fer el pas següent. No és pot celebrar la Pasqua abans de Rams. 

El N9N ha de servir per quantificar la part de la societat que està per una sobirania, i com deia a un anterior escrit, difícilment podrem tenir la participació que va tenir a les anteriors  eleccions autonòmiques, però en canvi si que cal que el SI  superi com a mínim el 60% de la participació de les autonòmiques del 2012 que en números redons serien 2.300.000.
Avui dia 22 d’octubre m’ha alegrat molt que el president Mas i Oriol Junqueras hagin refet l’acord que no havien d’haver abandonat mai. I per l’altra banda la Carmen Forcadell , es centri només amb el N9N i deixant per el dia 10N el proper pas, suposo que tots ens hem donat conta, que per aconseguir 2.300.000 vots ens costarà aconseguir-los i per tant cal treballar a fons, tots aquell que volem un estat propi
Dit això CIU de Flix, treballarà amb aquests darrers dies en
1.- Posarà una carpa els dies de mercat
            2.- Els regidors de l’Ajuntament, estan treballant perquè hi hagi la possibilitat de que pugui haver taules al poble perquè no calgui anar a l’ institut.

            3.- Farem un xerrada pocs dies abans de la Participació Ciutadana, amb la participació de Ferran Bel, alcalde de Tortosa  



Ramon Sabaté Montagut , 22 d’octubre 2014


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada