Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

divendres, 9 de desembre del 2011


e-noticies



09 de Desembre de 2011

El greuge salvatge amb Catalunya continua

"Realment estem al límit i hem fet tot el possible per amortir el cop". Aquestes paraules del conseller d'Economia del Govern de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, posen de manifest la dramàtica i insostenible situació en la que es troba el nostre país. La sagna dels 16.000 milions d'euros que van i que no tornen, que els catalans aportem a l'Estat i dels que no veiem ni un duro des de fa més de vint-i-cinc anys, complica encara més aquest escenari.

Mentre els incompliments del Govern Zapatero augmenten, el greuge salvatge amb Catalunya continua i es dispara de forma "grollera i barroera". Tot sembla indicar que Zapatero pensa "passar-se pel folre" la Constitució i no fer els pagaments a Catalunya que recull la disposició addicional tercera de l'Estatut. El solc serà més profund.

Des de Madrid els electes de CiU als grups parlamentaris del Congrés i del Senat lluitarem perquè això no passí, perquè les cambres serveixen per aquestes coses.

Des de Catalunya, El Conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha advertit que estudiarà mesures legals si no rep els 759 milions que li pertoquen a Catalunya, atès que es tracta de la quantitat pendent de cobrament corresponent a una partida contemplada en els Pressupostos Generals de l'Estat per al 2011. Cal assenyalar que paral·lelament Mas i Zapatero van tractar el 7 de febrer aquesta transferència de fons, que va quedar recollida en un acord del mes de juliol de la comissió bilateral.

Catalunya no pot permetre aquesta actitud xulesca del Govern espanyol agònic i moribund de José Luís Rodríguez Zapatero que posa en perill la tresoreria i ens fa una mala passada en l'últim moment. El greuge salvatge amb Catalunya ha d'acabar.

3 comentaris:

  1. Interessant, molt interessant entrada! decidireu d'una vegada que la indepedència és l'únic camí i que vosaltres, que sou molts, sou imprescindibles? o continuareu remenant les cireres i marejant la perdiu? Bla, bla bla, molt parlar, però al final tot és CiU + PP! uns els més grans defensors de la unitat d'España i els altres els còmplices més grans!

    ResponElimina
  2. Alguns tot ho barregen amb la Independència, que es reclami el que ens toca a Catalunya no vol dir que vulguem la independència, ni tampoc un pacte amb el PP, reclamem el que és nostre, cosa que els senadors del PSC al Congres va votar en contra que es tornés a Catalunya el que ens tocava per Llei, i et recordo que governava a Catalunya el Tripartit
    Així defensaven els interessos per Catalunya el Tripartit ...
    On estàveu els Independentistes llavors per defensar els interessos de Catalunya?
    Com Sempre l'únic que sabeu fer és demagògia

    ResponElimina
  3. Els reis de la demagògia sou vosaltres, i què fareu si no paguen i si, com sembla que serà, no vulguin saber res del pacte fiscal? ah! ja sé, continuarem reclamant el que ens pertany, roda el món i torna al born!que aquesta pel·lícula ja l'hem vist!

    ResponElimina