Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

diumenge, 18 de desembre del 2011

Parlem-ne del Parquet del Pavelló


LES PROMESES ELECTORALS S’HAN DE COMPLIR…
Que bonic, i que fàcil, és prometre, després be la part productiva: s’han de complir les promeses, això ja costa més, i a segons qui encara més...
Tots recordem durant la campanya electoral el debat respecte el parquet del Pavelló Municipal, uns ho varen portar, pel que fa als esports, com a buc insígnia de campanya i ara resulta que no tenim diners, i el que volem és posar un pedaç al bell mig del parquet, que evidentment no quedarà be..., i sort que els que ho varen prometre estaven al antic consistori i tenien mol clars els comptes municipals, no com aquestos de CiU, que a paraules dels altres dos grups, “no en sabíem de comptes”... ara ho veiem!
Les dues propostes del govern municipal per a fer la reparació del parquet del nostre pavelló son: canviar les fustes trencades del mig de la pista i posar-les als costats, plis-plas problema solucionat. Amb aquesta solució haurem de fer la pista més petita, per a que els nostres esportistes no hi vagin, si no el perill continua existint en un altre lloc de la pista, però el perill, hi es!
L’altra proposta, és polir el parquet i vernizar-lo, i les fustes trencades? Es repararan soles?
Quines solucions..., quina és la bona?, la primera..., la segona..., o cap de les dos...?
La solució està en prometre solament allò que podem complir i no el que dona mes vots, la solució està en fer bé les coses, , per que al cap i ala fi, les coses sols és poden fer de dues maneres, be o malament, i en aquest cas, no hi ha cap mena de dubte, o és canvia el parquet o estarem fent malament les coses.

Les prioritats qui les posa?, el consistori, els esportistes, el poble..? No seria millor abans de engegar tot aquest procés parlar amb les parts implicades i veure quines son les seves inquietuds?

Ara s’ha presentat un “Hotel de Entitats”, però sense tenir encara el finançament per fer-lo. Les prioritats qui les posa?, el consistori, els esportistes, el poble..?.No seria millor abans de engegar tot aquest procés parlar amb les parts implicades i veure quines son les seves inquietuds? No son les entitats qui saben realment quines son les seves mancances? No son ells qui viuen el dia a dia amb les instal·lacions, qui les coneixen realment? Tant costa comunicar-se i buscar les solucions o reconèixer que ens hem equivocat i “donde dije digo, digo Diego
Ara que el pavelló sembla que torni a tenir una vida més activa, amb l’hoquei i en la creació dels equips de base del futbol sala, és hora de tenir les instal·lacions en condicions, d’ajudar a les entitats esportives emprenedores (paraula molt utilitzada en campanya), i deixar-nos de presentacions sense sentit.
Senyors del Govern municipal, realitzem un acte de humilitat i reconeixem que el camí que varem prometre en campanya no el podem seguir, per que els números que varem fer no eren tant reals com varem dir o per que els ingressos que hauríem de haver ingressat els hem deixat perdre (“lease plaques solars”), posem fil a l’agulla i comencem a fer la feina ben feta, el que no podem fer de cap de les maneresés gastar-nos mes diners en solucions que no solucionen res! 



1 comentari: