Pont de Flix

Pont de Flix

PDC

PDC

dilluns, 17 de novembre del 2014

El Regidor de CiU a Flix Sergi Fernàndez s'incorpora al consell directiu del COPATE






La Ribera d'Ebre s'adhereix al COPATE, sense residus i sense el suport d'ERC


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre). El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat, adherir-se al nou Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre COPATE, en els vots ERC en contra.

En declaracions en aquest sentit, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha volgut remarcar que malgrat adherir-se al COPATE, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre continuarà reivindicant que en futures ampliacions de la Reserva de la Biosfera, s’incloguin els set municipis nuclears i més industrialitzats del nord de la Ribera d’Ebre que van quedar exclosos; és a dir, Riba-roja d'Ebre, la Palma d'Ebre, Flix, Ascó, Vinebre, la Torre de l'Espanyol i Garcia. 


En aquest sentit, el ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va acordar incorporar al consell directiu del COPATE a l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, i també dos representants dels municipis que estan exclosos de la Reserva de la Biosfera, el regidor de CiU a Flix, Sergi Fernández, i l’alcalde de la Palma d’Ebre, Gil Martí. Des del grup del PSC, s’ha escollit la regidora de Flix, Noèlia Colomines com a representant al COPATE.


http://lamarfanta.blogspot.com.es/2014/11/la-ribera-debre-sadhereix-al-copate.html

1 comentari:

  1. Enhorabona, ara a treballar de valent i que tinguis molts encerts.

    ResponElimina